Team

‘Een Picknicker is een echte foodie: wij houden van eten en drinken en alles wat er mee te maken heeft!’
Het team van Picknickers bestaat uit echte foodies: mensen die helemaal weg zijn van eten en drinken. Maar het meest houden we er van om deze dingen met anderen te delen! We maken het onze gasten graag naar hun zin zodat ook zij kunnen ervaren hoe blij je kan worden van zulke simpele maar vooral heerlijke dingen als zelf gebakken appeltaart, een fantastische espresso of een feestelijke picknick!

Vacatures 2016

Ben je bij ons langs geweest, of bekijk je de site en denk je wow, zo denk ik er ook over? Voelt Picknickers voor jou als dé plek waar je als foodie een leuke (bij)baan kunt hebben tijdens de zomer in ons nieuwe restaurant in Friesland? Kom dan ons team versterken! We maken namelijk graag kennis met mensen die net zo veel plezier uit gastvrijheid en koken halen als wij dat doen.

Onderstaande vacatures zijn voor het volgende seizoen (vanaf maart 2016). Een open sollicitatie mag altijd als je denkt dat je perfect past bij Picknickers!

Kijk hieronder of er een vacature voor je bij zit of laat ons weten dat je een open sollicitatie wilt doen via werken@picknickers.nl

  • vacature horeca friesland

    Medewerker bediening

    3 tot 5 dagen p/w
    Als medewerker bediening zorg je ervoor dat alle gasten het naar hun zin hebben. Je neemt bestellingen van gasten op en brengt deze rond, je weet goed advies te geven over de verschillende producten en zorgt er vooral voor dat mensen zich welkom voelen.

    We zoeken mensen met een vrolijke uitstraling die een leuke baan zoeken met toffe collega's :-)

    Weet jij dus hoe je de perfecte Picknickers beleving creëert, iedere dag weer en ben je 17 jaar of ouder? Stuur dan je motivatie naar werken@picknickers.nl!
  • vacature horeca friesland

    Afwasser

    2 - 5 dagen of weekend
    Als afwasser ben jij degene die zorgt dat alle vaat weer blinkend schoon wordt en de keuken altijd genoeg borden heeft om gerechten op uit te zetten. Dankzij jou worden onze gasten niet geconfronteerd met stapels afwas en ziet alles wat jij hebt gepoetst er weer stralend uit. Daarnaast ben je een belangrijk teamlid van het keukenteam en ondersteun je ze waar mogelijk. We zoeken iemand van 16 jaar of ouder.

    Zoek je een spetterende bijbaan voor deze zomer en wil jij werken bij een tof bedrijf? Stuur dan een mailtje naar werken@picknickers.nl!
  • vacature horeca friesland

    Zelfstandig werk. kok

    Fulltime - 32/38 uur
    Als kok ben je verantwoordelijk voor alle gerechten op onze menukaart. Voor jou is koken naar eigen recept een must en werkt graag met verse, lokale producten. Verder draag je zorg voor de bestellingen, de mise en place en houd je de keuken netjes en schoon. Je bent vrolijk, flexibel qua werktijden en precies!

    Ben je 18 jaar of ouder, heb je een afgeronde opleiding als zelfstandig werkend kok of heb je veel werkervaring en ben je toe aan een culinaire uitdaging? Stuur dan je motivatie naar werken@picknickers.nl.
  • Wendy_mini

    Wendy

  • willeke_mini

    Willeke

  • Carlijn_mini

    Carlijn

  • Iris 2_mini

    Iris

  • Jesse_mini

    Jesse

  • Emma_mini

    Emma

  • Kim_mini

    Kim

  • jort_mini

    Jort

  • Jonna_mini

    Jonna

  • Jildou_mini

    Jildou

  • iris_mini

    Dieke

  • Luuk_mini

    Luuk

  • Jelle_mini

    Jelle

  • Peke_mini

    Peke

  • Wendy 2_mini

    Wendy

  • Caya_mini

    Caya

  • Ilse_mini

    Ilse

  • Pepijn_mini

    Pepijn

  • Britta_mini

    Britta

  • brood1

    Jessie

  • brood1

    Femke

  • brood

    Daan

  • brood

    Noortje

  • brood

    Jehannes

  • Eva

    Eva

  • brood1

    Sanne

  • brood

    Marleen

  • Boudy

    Boudy

  • freek

    Freek

    Chef-kok
  • Martijn2

    Martijn

    Sous-chef
  • brood1

    Age

    Kok
  • Koen_mini

    Koen

    Kok
  • nat1_mini

    Nathalie

    eigenaar
    Nathalie is opgeroeid met zelfgemaakte taarten, groentes uit eigen tuin en bloemen in salades. Als je zulke smaken meekrijgt, kan het niet anders dan dat je fan wordt van voedsel. Ze vindt alles, van de losse ingrediënten tot het koken en het serveren ervan, ontzettend gaaf!

    Dat is ook de reden waarom ze is gaan studeren aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Aangezien Nathalie dolgelukkig kan worden bij het zien, maken, ruiken en proeven van een mooie chocoladetaart of het uitstallen van haar gehele servieskast voor een groots diner, dan moet dit ook bij anderen aanstekelijk werken!
  • eigenaar

    Hindrik

    eigenaar
    Hindrik heeft bedrijfskunde gestudeerd en heeft een enorme passie voor internet en marketing. Als strateeg is hij goed in analytisch denken, het uitwerken van bedrijfsvisies en alle organisatorische zaken. Daarnaast is hij op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van marketing. De ervaring die Hindrik heeft opgedaan tijdens zijn vijf jaar in de keuken komen misschien nog van pas, maar zijn kracht ligt voornamelijk achter de schermen ;-)