Team

‘Een Picknicker is een echte foodie: wij houden van eten en drinken en alles wat er mee te maken heeft!’
Het team van Picknickers bestaat uit echte foodies: mensen die helemaal weg zijn van eten en drinken. Maar het meest houden we er van om deze dingen met anderen te delen! We maken het onze gasten graag naar hun zin zodat ook zij kunnen ervaren hoe blij je kan worden van zulke simpele maar vooral heerlijke dingen als zelf gebakken appeltaart, een fantastische espresso of een feestelijke picknick!

Vacatures

Ben je bij ons langs geweest, of bekijk je de site en denk je wow, zo denk ik er ook over? Voelt Picknickers voor jou als dé plek waar je als foodie een leuke (bij)baan kunt hebben in ons nieuwe restaurant in Friesland? Kom dan ons team versterken! We maken namelijk graag kennis met mensen die net zo veel plezier uit gastvrijheid en koken halen als wij dat doen.

Een open sollicitatie mag altijd als je denkt dat je perfect past bij Picknickers!

Kijk hieronder of er een vacature voor je bij zit of laat ons weten dat je een open sollicitatie wilt doen via werken@picknickers.nl

  • vacature horeca friesland

    Afwasser

    6 tot 18 uur per week
    Als afwasser ben jij degene die zorgt dat alle vaat weer blinkend schoon wordt en de keuken altijd genoeg borden heeft om gerechten op uit te zetten. Dankzij jou kunnen de koks goed hun werk doen en daarom ben je een belangrijk onderdeel van het keukenteam! Je ondersteunt de koks verder waar mogelijk. We zoeken iemand tussen de 15 en 18 jaar. In overleg bepalen we hoeveel uur per week je werkt. Dat kunnen dus 6 uur per week zijn, maar je mag ook 20 uur per week werken als je wil.

    Zoek je een spetterende bijbaan met een bovengemiddeld salaris, supergezellige collega's, onvergetelijke teamuitjes en wil je werken bij een tof, jong bedrijf? Stuur dan een mailtje naar werken@picknickers.nl!
  • Age

    Kok
  • Carlijn

  • Boudy

  • Freek

    Chef-kok
  • Dieke

  • Guusje

  • Ilse

  • Sander

  • Femke

  • Caya

  • Nathalie

    eigenaar
    Nathalie is opgeroeid met zelfgemaakte taarten, groentes uit eigen tuin en bloemen in salades. Als je zulke smaken meekrijgt, kan het niet anders dan dat je fan wordt van voedsel. Ze vindt alles, van de losse ingrediënten tot het koken en het serveren ervan, ontzettend gaaf!

    Dat is ook de reden waarom ze is gaan studeren aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Aangezien Nathalie dolgelukkig kan worden bij het zien, maken, ruiken en proeven van een mooie chocoladetaart of het uitstallen van haar gehele servieskast voor een groots diner, dan moet dit ook bij anderen aanstekelijk werken!
  • Fardau

  • Martijn

    Sous-chef
  • Bente

  • Pieter

    Kok
  • Lizelotte

    Kok
  • Eva

  • Sibrecht

  • Nienke

  • Meike

  • Hindrik

    eigenaar
    Hindrik heeft bedrijfskunde gestudeerd en heeft een enorme passie voor internet en marketing. Als strateeg is hij goed in analytisch denken, het uitwerken van bedrijfsvisies en alle organisatorische zaken. Daarnaast is hij op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van marketing. De ervaring die Hindrik heeft opgedaan tijdens zijn vijf jaar in de keuken komen misschien nog van pas, maar zijn kracht ligt voornamelijk achter de schermen ;-)
  • Marrit

  • Marijn

  • Jonna

  • Jurre

  • Jesse

  • Jelle

  • Marleen

  • Jelmer

  • Gijs

  • Cynthia

  • Wendy

  • Jesse

  • Kim

  • Luuk

  • Jelle

  • Pepijn

  • Daan

  • Noortje

  • Jehannes

  • Sanne

  • Wylene