Partners

Partners en bedrijven uit de buurt

Ben je opzoek naar een plek om te overnachten vlakbij Picknickers, wil je een boot huren of benieuwd naar andere bedrijven uit de buurt? Hieronder vind je een overzicht van de bedrijven waar we mee samenwerken. Heb je vragen over een bedrijf of wil je ook met ons samenwerken? Laat het ons weten!

Overnachten / bootverhuur

Scheepshuisje: Een unieke B&B ervaring op het water! Voor de scheepshuisje verzorgen wij de ontbijtjes, leveren we de picknickmanden, kun je overnachten en ons hot-tub arrangement boeken en in de zomer ligt er bijna altijd wel een scheepshuisje bij Picknickers afgemeerd.

Terherne Haven: Terherne Haven is onderdeel van Hogeboom vakantieparken en heeft 18 vakantiehuisjes op haar park staan. Picknickers werkt samen op het gebied van bootverhuur. Winnaar Zoover Gold Award 2015.

Waterpark Terherne: Waterpark Terherne heeft prachtige vakantievilla’s aan het water. Picknickers verzorgt de ontbijtjes voor haar gasten en we werken samen op het gebied van bootverhuur en Picknickmanden.

Landal Waterpark Sneekermeer: Prachtig vakantiepark van Landal in Terherne aan het Sneekermeer. Wij verzorgen de ontbijtjes voor haar gasten.

Villa Envie: Een luxe B&B in Terherne met hele aardige gastheer en gastvrouw. Ze hebben in 2014 én 2015 de Zoover Gold Award gewonnen en horen daarom bij de top 25 van Nederland. Via Villa Envie is het mogelijk om ons hot-tub arrangement te boeken inclusief een overnachting.

Heerenzijl: Dit bedrijf ligt naast Picknickers en staat bij onze gasten bekend om haar prachtige Friese paarden die in het weiland naast Picknickers rond lopen. We werken samen op het gebied van bootverhuur.

De Mariahoeve: Gezellige B&B in Terherne. We werken samen op het gebied van bootverhuur.