Picknickers wint FD Gazellen award!

18
okt
2018
Financieel Dagblad FD Gazelle Award

Wait, did that just happen? Een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland? WOW.

Picknickers FD Gazelle 2018

Wat hebben we een drukke periode achter de rug zeg! Zo druk dat we ons blog een beetje links moesten laten liggen. Maar, het laagseizoen is weer begonnen en inmiddels hebben we weer wat meer tijd dus hierbij weer even een update!

Picknickers bestaat bijna vijf jaar. We hebben ontzettend hard met het team gewerkt om Picknickers zo veel mogelijk neer te zetten zoals we voor ogen hadden toen we de oude snackbar in 2013 van Max kochten en in 2014 onze eerste gasten mochten ontvangen. In ons eerste jaar hadden we tijdens het hoogseizoen 20 werknemers in dienst, maar dit jaar waren het er al 60! En voor ons ook nog een hele stap voor ons dit jaar: Het aannemen van een bedrijfsleider die ons kan helpen met de snelle groei! Wat begon als een klein alternatief restaurantje met strandtent vibes is inmiddels uitgegroeid tot een populair horecabedrijf waarvan we nooit hadden kunnen bedenken dat het zo succesvol zou worden. Dat succes is deze week zelfs bekroond door het Financieel Dagblad!

Picknickers heeft namelijk de FD Gazellen 2018 award gewonnen!! Dat betekent dat wij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland zijn! Wauw, dat voelt voor ons als ondernemers toch wel als een kroon op al dat harde werken! 🙂

De FD Gazellen is een bekende ondernemersprijs die al 15 jaar wordt uitgereikt aan succesvolle bedrijven. Bedrijven die gedurende drie jaar minimaal 20% zijn gegroeid qua omzet en ook forse groei hebben laten zien qua winst en het aantal werknemers, komen voor deze ondernemersprijs in aanmerking. Daarnaast wordt er ook onderzoek gedaan naar de (financiële) gezondheid van het bedrijf. Volgens het Financieel Dagblad zijn wij daarmee één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en mogen wij daarom 15 november deze prijs in ontvangst nemen!

We zijn ontzettend blij met deze ondernemersprijs en zijn met name alle teamleden van Picknickers erg dankbaar! Vooral ook alle mensen die al vanaf dag 1 bij ons werken en altijd voor ons klaar hebben gestaan! Uiteraard zijn we ook jullie, onze Picknickers fans, enorm dankbaar! Picknickers is bedacht en opgezet om jullie het ultieme vakantiegevoel te geven en we krijgen enorm veel energie en waardering van jullie terug als we zien dat jullie het bij Picknickers naar je zin hebben!

15 november gaan we met het Picknickers team deze prijs ophalen bij het Financieel Dagblad. We houden jullie op de hoogte!