Klus update #2

15
jan
2014
picknickers_terherne_klusupdate

Langzaam aan krijgt het houten chalet waarin we onze foodbar straks openen haar vorm terug en tekenen zich de contouren af van de nieuw wanden! Nu we precies kunnen zien waar de keuken en toiletten komen, wordt alles alweer een stuk overzichtelijker. Het blijft een compacte ruimte, maar het resultaat mag er wezen en het oogt ook nog best groot. Dat zal ons straks vast tegenvallen als alle keukenapparatuur wordt geïnstalleerd en er ook  wc potten worden geplaatst in de toiletten… Maar tot die tijd wordt het cv-hok liefkozend de kantine genoemd en passen er makkelijk 10 man in de toiletruimte. 🙂

We zijn nu druk bezig met het regelen van offertes, uittekenen van al het leidingwerk en het aanbrengen van stopcontacten, want je moet straks natuurlijk wel je laptop overal in kunnen pluggen. Ook komt er cv, zodat je ook ‘s winters relaxed binnen kunt zitten. Tot nu toe hebben we de kluskachel echter nog niet echt nodig gehad, dus dat scheelt!

Ondertussen zijn onze klusactiviteiten ook niet onopgemerkt gebleven en hebben we de nodige PR ontvangen via de lokale krant en nieuwssites, wat vervolgens weer erg goede reacties op onze VIP cards opleverde! Een artikel van de Jouster Courant vind je hier en een artikel op Marrennijs.nl vind je hier.

Met een VIP card support je onze startup, wordt je een Very Important Picknicker en profiteer jij van leuke acties zoals gratis koffie. Check de details hier! En ken je nog foodies die op zoek zijn naar een leuke baan? Check dan ook even onze vacatures.

Wij klussen ondertussen vrolijk verder!!