Hier gaat het gebeuren!

29
okt
2013

Eindelijk is het dan zover… Na een heel seizoen vol spanning en regelzaken afhandelen gaat het nu echt gebeuren: Picknickers is een feit en een droom komt uit!

Een klein restaurantje aan het water, in een prachtige omgeving, met een schitterend uitzicht en ontelbaar veel mogelijkheden. De komende tijd gaan we hard bezig om dit voor Volg hoe we op deze locatie jouw favoriete terras in Friesland gaan realiseren! vele herkenbare houten chaletje om te toveren tot een plek waar je zowel zomers als ‘s winsters heerlijk kunt komen genieten van het buitenleven, homemade eten en drinken en je beste vrienden en familie.

Als alles klaar is kunnen we je hier aan de rand van het Sneekermeer gaan uitnodigen, ontvangen, verassen, verblijden, laten ontspannen, herinneren en genieten. Hoe we dit gaan doen lees je alvast hier op onze blog!

We zullen je hier op de hoogte houden van alle vorderingen en natuurlijk alle andere belangrijke momenten voor Picknickers. Er is nog veel te doen voor we je daadwerkelijk kunnen ontvangen, maar tot die tijd kan je hier alvast de sfeer komen proeven. Blijf dus op de hoogte van de laatste nieuwtjes, mooiste foto’s en sneak previews!