We zijn open!

24
apr
2014

Wow!

Wat is er veel gebeurd de laatste weken… Nu eindelijk weer tijd voor een update! En het belangrijkste nieuws: we zijn open!

We hebben de verbouwing inmiddels achter de rug na paar korte nachten en lange dagen. We zijn vanaf vorige week vrijdag ‘stil’ open gegaan om zo rustig proef te draaien. De officiële opening komt binnen paar weken 🙂

De afgelopen dagen hebben we gebruikt om het team te trainen en de keukenbrigade op elkaar in te laten spelen.

Onze foodbar heeft de afgelopen twee weken een nieuw, hip kleurtje gekregen, het terras is opnieuw gedaan, onze meubels zijn allemaal klaar, de bar is af, de vloer zit er in en de keuken is ook helemaal af. We konden dus los! Wat spannend en leuk was dat zeg!

Voor een nieuw horecabedrijf hebben we al paar goede dagen gehad om test te draaien. Op 1 avond zaten we zelfs helemaal vol, wat is dat een heerlijk gevoel!!

We zijn nu echt officieel open dus wil je langs komen voor een lekkere koffie, ontbijt, lunch, diner of borrel, kom dan gezellig langs

We zijn 7 dagen per week geopend van 09.00 tot zo’n 22.00.

Kom je binnenkort ook eens onze nieuwe foodbar aan het Sneekermeer in Terherne bekijken?

We willen iedereen nog even bedanken voor alle hulp en adviezen die we hebben gekregen. Zonder jullie hulp waren nog niet open geweest!